zaterdag 1 mei 2010

stofjes, stofjes en nog meer stofjes....

Heerlijke dagen zijn dit, ondanks dat het weer soms niet zo mee zit is het binnen gezellig en genieten we van het vrij-zijn. DH aan het klussen en ik heb naast de gewone was-, strijk-, stofzuig- en andere huishoudelijke zaken tijd voor wat handwerk.
Gisteren begaven we ons als vroeg (8 uur) op de rommelmarkt. Jammer genoeg niet gevonden wat we zochten: ik zocht een quiltring en evt. quiltstofjes, DS zocht lego en DH zocht een aquarium.
Wel hebben we een heerlijke oranje moorkop gescoord. Het begon op een gegeven moment ook aardig te regenen dus gauw naar huis voor een warme kop koffie en gesnoept van de moorkop!
 s avonds traditiegetrouw op koninginnedag pannekoeken gegeten in Leiderdorp. Gezellig pannenkoekenhuis en heerlijke pannenkoeken.

Vandaag eerst heerlijk uitgeslapen. Maar als ik wakker wordt denk ik: jammer van de tijd, ik had meer tijd gehad om te quilten.....
Ik zag vanmorgen een reclamebord van een stoffenmarkt, vandaag in Capelle a/d IJssel!
Ik heb hier tijd voor gemaakt en heerlijk alleen bij alle stoffenkramen gekeken. Natuurlijk konden quiltstoffen niet ontbreken en ik kon natuurlijk niet zonder lapjes thuiskomen!!
Ik heb nog geen idee wat ik ga maken, maar dat komt vanzelf.UFO
Ondertussen ligt er nog een paar sokken voor DH op mij te wachten. Een paar sokken uit Verdana, In 80 sokken de wereld rond. Dit is het 1e deel met 30 patronen van sokken uit Europa. In oktober 2010 komt het volgende deel uit. De eerste sok is klaar en de tweede sok is halverwege. Ik merk wel dat ik me er echt  toe zetten moet om het af te maken nu ik het quilten heb ontdekt.


5 opmerkingen:

Daniëlle zei

Wat een schatjes van hexagonblommen heb je gemaakt! en die nieuwe stofjes ... komt vast wel goed hihi! Mooie zondag alvast, groeten, Daniëlle

Daniëlle zei

Hoi Marieke, wil je mij even mailen over het schaapjespatroon? Je kunt mijn email adres vinden bij "mijn profiel"op mijn blog! XXXD

Lida zei

Wat kan jij mooi breien, dat is dus iets waar ik een enorme kluns in ben en dat laat ik dus maar aan anderen over! Maar heb net je hele blog doorgespit en zie dat je heel mooie blokken hebt gemaakt voor je kussens, staat al heel leuk die kleuren op je blog! Ik zet je bij mijn favorieten, dus ik kom vast nog regelmatig aanwippen, groetjes
Lida

Jantine zei

Tja, quilten is een verslavende hobby ;-)

Saskia zei

Dag Marieke,
Kwam via de one flower wednesday van Karen op je blog. Toch altijd goed te horen dat nog steeds mensen besmet raken met het quiltvirus. Je projecten zien er mooi uit. En de foto bovenaan van je hexagon bloemen zijn super.
groetjes
Saskia