woensdag 28 april 2010

Quiltdag
Het was vandaag een heerlijke dag!! Zowel binnen als buiten. Vanmorgen tijdens mijn naaiochtend met vier vriendinnen (doen we 1 keer in de 14 dagen) heerlijk aan mijn blokken voor de bankkussens gewerkt. De randen zitten er nu omheen en van 1 blok heb ik de top, de tussenlaag en de achterkant geregen. Dat was nog best een klus. Ik vraag me af hoe het is om een hele quilt te moeten rijgen...nu begrijp ik dat sommigen klagen over zere knieen en ruggen....maar voor het goede doel zeg ik maar.
Voor de andere twee blokken heb ik nog geen tussenlaag; het was op en ik moet weer naar de winkel.

Verder heb ik nog lapjes geknipt voor mijn hexjesquilt, dit is een langdurig project maar heel geschikt om mee te nemen onderweg in de auto(als bijrijder:-)) daarom ook daarvan nog even een foto van de stand van zaken. Vanmiddag heerlijk in de zon gezeten, voordat het hier gaat regenen want de lucht betrekt nu wel heel snel. Ik kijk uit naar het aanstaande lange weekend!! Veel quilten, DH is in huis aan het klussen!

1 opmerking:

Karen zei

Welcome to One Flower Wednesday! I have added your link to the Garden Party list and look forward to seeing more of your beautiful flowers.