dinsdag 19 oktober 2010

Beursresultaten

Wat was het heerlijk om over de beurs te lopen. Vier jaar geleden keek ik alleen naar de wolkraampjes en nu? Nu kan ik bij elke stand wel even blijven staan. Breien, haken, spinnen en natuurlijk quilten.
Van dat alles heb ik natuurlijk wat ingeslagen. Maar voordat het wat is moet er hard worden gewerkt. Zo heb ik gister mijn pincussion gemaakt (mag ik nog niet laten zien), ook het dobbelsteentje voor aan mijn nieuwe schaartje geborduurd en in elkaar gezet, en zondag had ik mijn tas van Hooked gehaakt. Vandaag nog even een voering maken en dan kan ik hem gebruiken.
De quiltring staat niet op de foto, die zat al in mijn tas voor de quiltcursus.
O ja, ik heb de workshop paperpiercing van haar gedaan. Leuk om die techniek ook eens te proberen, maar ik vind het gewone patchwork en quilten eigenlijk wel leuker. En voor de dames Hen, moet ik nog wat stofjes sparen. Ik heb niet zoveel bruin zag ik in mijn kast.
Vandaag shoppen met mijn jongste (12), hij heeft nodig een winterjas en truien nodig. Hij groeit onwijs hard!
Maar shoppen vind hij niets dus verwen ik hem maar wat met wat kibbeling tussen de middag.
En vanavond ga ik weer naar quiltles, het beloofd een mooie dag te worden ;-D!

Groetjes en een fijne quiltdag.
Marieke

1 opmerking:

anneke zei

hopelijk heb je een leuke dag gehad, dinsdag. onze kinderen zijn íets ouder, die laat ik al zoveel mogelijk zelf shoppen, dan hoef ik alleen nog mee voor de portomonnee...