woensdag 8 september 2010

Het begin is er :-D

Regen heeft zijn voordelen ;-) voor handwerksters zoals ik. Heerlijk freubelen met lapjes. Zo heb ik vanmorgen tijdens de naaiochtend met 3 vriendinnen - eentje was er vandaag niet bij :-( - mijn derde blokje van de Vruchten van de Geest afgemaakt.

Tot dusver heb ik er dus drie...
Vorige week bij Marijke mezelf ingeschreven voor de beginners patch/quiltcursus met de hand!! Ik dacht, laat ik maar bij de basis beginnen. Vooral het snijden van blokken/driehoeken met de lineaal lukt me thuis niet goed naar mijn zin en verwacht een heleboel te leren!!
Als het goed is (lees, mijn huiswerk goed maak,  hihi)  heb ik dan begin december een samplerquilt  AF. Natuurlijk heb ik gelijk hele mooie stof uitgezocht en ik kan eigenlijk niet wachten..... een beetje geduld kan ik wel gebruiken....

Veel quiltplezier!
Marieke

4 opmerkingen:

Saskia zei

mooie lapjes Marieke! en je drie blokken zijn prachtig geworden. Zeker weten dat je veel gaat leren op de cursus. Succes!

ria vogelzang zei

Wat een leuke blokken en een geweldig thema! Goed dat je je hebt aangemeld voor een beginnerscursus. Er zijn zoveel weetjes die je niet in boeken vindt!
Geniet ze!

Saskia zei

Hoi Marieke,
je bent de gelukkige winaar van mijn lapjes geworden.
wil je me je adres mailen?
Dan komen de lapjes naar je toe.

Quibi zei

Hoi Marieke, we komen bij toerbeurt bij elkaar en we wonen verspreid over R'dam zuid en Hoogvliet met één uitzondering in Den Bommel. Onze vaste dag is de laatste woensdagavond van de maand.

groetjes, Yvonne