dinsdag 16 oktober 2012

Mijn eerste quiltbee!

Gistermiddag de stoute schoenen aangetrokken en naar een bijeenkomst van een aantal gezellige quiltende dames geweest! Wat was het spannend. Ik ben niet zo'n type die al snel op een groep afstapt, dus voor mij een hele overwinning. Via  het quiltersgilde was ik erachter gekomen dat er in Rotterdam-Oost/Capelle en quiltbee was en dat hiervoor nog nieuwe quilters werden gezocht. Een mailtje geschreven en snel contact gekregen met haar. In een gezellig huis, met gezellige quilters (Esther, Joke, Henny en Bea (ik weet zelfs de namen al :-)) en omgeven door prachtige quilts en quilts-in-wording hebben we maandag een leuke middag gehad. Wat hebben anderen ook weer leuke ideeen en wat kan ik hier nog een hoop van leren!!!!
Ik heb de smaak te pakken en kom zeker terug!! Al was het alleen al om te zorgen dat mijn sampler echt af komt!! Nee hoor, daar niet alleen voor.

Fijne dag,

Marieke

p.s. om nu gelijk al een foto maken, vond ik wat ver gaan. De beelden zitten in mijn hoofd en wie weet deel ik ze nog eens met jullie.

Geen opmerkingen: