vrijdag 21 januari 2011

Yoepie, de Top is Af!!

Schreef  ik in mijn vorig bericht over een gelukkig en gezond 2011, krijg ik vorige week de griep.....
Als je dat dan weer terugleest denk je ook mmmm, heb ik het over mezelf afgeroepen?
Ik hoest nog een klein beetje, maar ben verder weer de oude.

En wat nog veel fijner is, is dat de top van mijn quilt af is. Ik wil dit weekend samen met DH  eens naar de quiltwinkel om de tussen- en achterkant uit te zoeken. DH is supertrots en vindt de quilt erg mooi gelukt. Natuurlijk vind ik dat zelf ook. De hoeken en de randen langs de buitenkant heb ik ook met de hand er aan gezet.
De lerares had wel gezegd dat we de randen met de naaimachine  er aan mochten zetten, maar ik heb echt zoiets van 'ik naai mijn quilt met de hand, dus dan ook alles met de hand!' 
Ik wil het resultaat dan  ook graag showen!!


Mijn gedachten gaan trouwens al wel weer uit naar een volgend handwerkje, geen idee wat het wordt. Ik denk iets kleiners dan deze quilt anders heb ik twee hele grote projecten. Ik moet deze nl. nog doorpitten.... en dat zal ook de benodigde tijd in beslag nemen.

Dus als iemand nog leuke ideetjes heeft.... ik houd me aanbevolen.

Groetjes, Marieke

4 opmerkingen:

de Ruijter zei

Nou marieke hij is inderdaad prachtig geworden! En dat doorpitten is een even gezellig werkje als het in elkaar naaien. Gewoon elke dag een steekje is een hemdsmouw in een jaar. Het lekker vind ik als je meerdere dingen tegelijk onder handen hebt dat je lekker kunt afwisselen. Zo ben ik aan het breien, haken en quilten. En ik wissel ze gewoon lekker af....

Tattingrid zei

Zag je weblog. De quilt is mooi. Maar het gaat nog een werk worden om alles door te pitten, weet er alles van! Als ander werkje: wel eens aan frivolité gedacht???

Jantine zei

Nieuw idee? Te veel om op te noemen.... Ik ben benieuwd hoe het quilten je gaat bevallen.
Heb je het Engels paper piecen al geprobeerd?

Annie Scholing zei

Het is een mooie quilt geworden. Helemaal met de hand gemaakt dat is knap hoor. Vervolg ideeen die komen meestal vanzelf wel tenminste bij mij wel.