zondag 17 februari 2013

Mijn eerste quilt is AFFO!

Ooh, wat voelt dit raar......mijn quilt is klaar!

Een beetje leeg..het was zo leuk om te doen. Maar Ik kan niet wachten om te starten met een nieuw project!
Gelukkig heb ik daar ruim twee jaar over na kunnen denken LOL .....ik ben met de samplerquilt in september 2010 gestart en nu februari 2013 is hij/zij klaar.  Ik was het geen moment zat. Er waren wel periodes dat ik  er minder mee bezig kon zijn dan ik zou willen, maar tja dat heb je niet zelf in de hand. Toen ik starte met de quilt en de cursus in 2010 had ik een baan bij een woningcorporatie. Door een fusie in 2011 moest ik gaan uitkijken naar ander werk, omdat mijn baan zou vervallen. Ik ben mezelf gaan omscholen. Dat was werken én leren....pfff best pittig en helaas geen(weinig)  tijd voor het handwerken. Eind 2011 vond ik gedeeltelijk ander werk en had ik tijdelijk 2 banen....
Nu heb ik bij 1 werkgever 3 functies (wel allemaal tijdelijk) en is het best druk. Gelukkig maak ik tijd voor het handwerken, want dat is mijn ontspanning en heb ik echt nodig! Mijn droom is samen met Sussie een eigen zaak te starten. We maken met Sussies alvast een beginnetje;)

Mijn volgende quilt wordt een weddingring, zoals Goof al eens heeft gemaakt.
Groetjes,
Marieke


dinsdag 5 februari 2013

Opgeknapt en gaan....

Gelukkig bijna weer helemaal de oude. Zo, wat hakt deze griep er in. Bijna een hele week op bed en daarna nog vreselijk hoesten. Gelukkig gaat het na een paar dagen ook op handwerkgebied weer kriebelen. Maar goed ook want de ideeen buitelen over elkaar heen in mijn hoofd.


Eindelijk is het zover dat mijn zus Gerda en ik onze webwinkel voorzichtig kunnen openen.
Voorzichtig, omdat we naast de webwinkel allebei onze baan hebben.
We doen het vooral voor de hobby.
Neem eens een kijkje bij Sussies en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Groetjes, Marieke