maandag 10 september 2012

Wat een heerlijk weekend

Wat was het heerlijk, het afgelopen weekend. Met DH heerlijk naar camping De Veluwe in Otterlo. Dit is een wijnhoeve en olijfgaard. Zaterdagavond een leuke en interessante rondleiding en wijnproeverij. Natuurlijk kon een fietstocht over de Hoge Veluwe niet ontbreken en hebben we een blik geworpen in het Tegelmuseum. Verder heerlijk uitgerust en genoten van het mooie weer.  Prachtig allemaal!

We hadden onlangs een oude tent voor ons saampjes op de kop getikt en deze hebben we zo mooi kunnen uitproberen.

Groetjes en veel quiltplezier,
Marieke

p.s. bij thuiskomt lag er 3 maal een quiltnieuws op de mat; ben nl. onlangs lid geworden van het quiltguilde. Nu heerlijk genieten en kijken....

woensdag 5 september 2012

High Tea

Afgelopen zaterdag hebben wij, mijn drie zussen mijn mams en ikke, ter ere van moederdag een heerlijke High Tea gehad in Pijnacker. Het was bere gezellig!! Naar mijn idee kunnen we jaarlijks wel een uitje organiseren met elkaar!Na de High Tea nog heerlijk door de intratuin gestruind en kwam dit leuke plaatje tegen.

Veel quiltplezier vandaag!!
Marieke

Nieuw seizoen, nieuwe lapjes

Op dit moment ben ik bezig om mijn samplerquilt af te maken. Ondertussen maak  ik ook leuke kadootjes voor mensen de hierom vragen.  Dit (ik weet niet meer bij wie ik het vandaan heb...weet iemand het?)  ligt te drogen en vanmiddag heb ik tijdens de open dagen bij haar bijpassende lapjes gescoort. Jammer dat ik met de ipad geen fotos op deze site kan uploaden....fotos volgen dus!

Groet,

Marieke