woensdag 29 december 2010

het einde nadert.....

...van mijn quilttop wel te verstaan en van het jaar 2010. Nog een paar dagen en dan zit dit jaar er al weer op. Terugkijkend vind ik dit jaar weer heel snel gegaan. Aan de andere kant is er ook wel weer veel gebeurd. Examens, nieuwe scholen, stages, kinderen die groter en wijzer worden, quiltinteresse aan het begin van het jaar en aan het einde van dit jaar een top van een sampler die al bijna klaar is.
De laatste les zit er al weer op. Jammer dat het voorbij is. Met drie leerlingen waren we een klein, maar gezellig klasje. Het afwerken van de top mogen we zelf doen. Maar we hebben wel de nodige tips gekregen.
Al mijn blokken zitten nu in en aan elkaar en ik heb de eerste rand gesnede. Die komt er deze vakantie nog wel op;o) De maat van de buitenste rand ben ik vergeten, dus morgen maar even een belletje naar de juf ;-)
Weet je wat ook zo fijn is.....ik heb weer een vaatwasser in mijn keuken staan. GEWELDIG!!! O, wat zal ik weer veel tijd hebben voor het handwerken. Nu was het wel gezellig dat samen afwassen, maar ik geniet nu toch wel heel erg van mijn apparaatje!!

Groetjes en een fijne jaarwisseling!!

Marieke